(Nederlands) 28-09-2011: Nieuwe website Interactive Voting System

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch, Amerikanisches Englisch und Französisch verfügbar. Der Inhalt wird in einer anderen verfügbaren Sprache angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Interactive Voting System heeft een nieuwe website. Na 5 jaar was het tijd om de website te vernieuwen op basis van de laatste stand van zaken met betrekking tot de inhoud en uitstraling met hulp van de nieuwste technieken. De informatie is zoals u gewend bent heel uitgebreid en die is nu ook beter toegankelijk via een zoekfunctie en overzichtelijk weergegeven.

Uiteraard vindt u alle mogelijke informatie over de keypads/stemkastjes, de base stations/ontvangers en alle mogelijke software die beschikbaar is voor het Interactive Voting System: IVS producten en diensten

Als enige Nederlandse ontwerper en producent van een Interactive Voting System zult u ons sneller en makkelijker kunnen vinden.

Als u van mening bent dat er nog iets ontbreekt of bijvoorbeeld de informatie die u zoekt over keypads of het gebruik van een Interactive Voting System niet makkelijk kunt vinden dan horen we dat uiteraard graag.

U kunt hiervoor eenvoudig op de Contact button klikken. We horen u graag!

0
  Related posts