Draadloos stemmen met het IVS stemsysteem

Laat je publiek draadloos stemmen en ga de interactie aan tijdens allerlei verschillende bijeenkomsten. Het laten stemmen van genodigden zorgt ervoor dat zij beter opletten en jouw presentatie, een quiz of inhoud van een vergadering beter onthouden. Door gebruik te maken van een stemsysteem, laat jij je publiek live stemmen. Draadloos stemmen tijdens colleges, vergaderingen en presentaties, en meer, het is allemaal mogelijk.

Het draadloze stemsysteem van IVS is eenvoudig en zorgt voor minder stress tijdens de voorbereiding van je presentatie. Je kunt veel kanten op tijdens de presentatie, aangezien je de uitkomst niet weet.

Draadloos stemmen tijdens:

  • College

  • Vergaderingen

  • Presentaties

  • Congressen

  • En veel meer

lijsttrekkersdebat Den Haag

Aanbod stemkastjes

Onze interactieve stemsystemen zijn in twee versies beschikbaar: draadloze stemkastjes en ons online stemsysteem. Beide vormen zorgen voor een hoge mate van interactie. Heb je een vraag over de producten en diensten die wij leveren? Neem dan contact met ons op.

Stemkastjes

Wij werken met twee verschillende soorten draadloze stemkastjes. Beide hebben ze hun eigen specificaties. We onderscheiden:

IVS Lite

IVS Lite is de eenvoudigste versie van de twee en is voor allerlei situaties te gebruiken. Van trainingen tot quizzen is dit het ideale stemapparaat. Het stemkastje heeft een simpel design, waardoor deze eenvoudig door het publiek te gebruiken is. De kastjes maken geheel draadloos verbinding met het Lite Base Station en hebben een bereik van 100 meter.

IVS RFII

De IVS RFII is het meest geavanceerde stemkastje dat wij aanbieden. Deze kastjes zijn voorzien van een LCD-scherm en chipcardreader, waardoor je veel meer mogelijkheden krijgt. Je hebt niet alleen meer antwoordmogelijkheden (tot 999), maar identificatie is vanwege de chipcardreader eenvoudig. Deze stemapparaten zijn zeer geliefd bij aandeelhoudersvergaderingen, politieke stemmingen en congressen.

Bekijk onze stemkastjes

IVS Online

Werk je liever niet met losse stemkastjes? Dan is IVS Online dé tool voor jou. Deze vorm van online stemmen is erg populair en zorgt voor een verhoogde interactiviteit. Groot voordeel van deze vorm van draadloos stemmen is dat je publiek niet fysiek aanwezig hoeven te zijn. Stemmen kan namelijk via smartphone, tablet en computer. Je publiek heeft zijn of haar eigen stemkastje hierdoor binnen handbereik.

Ondersteuning

Onze stemkastjes zijn eenvoudig te bedienen. Veel klanten van IVS gebruiken onze systemen dan ook helemaal zelfstandig. We begrijpen echter dat het in sommige situaties fijn is om ondersteuning te krijgen. Daar willen wij je graag bij helpen. Of dit nu gaat om de voorbereiding, ondersteuning tijdens de bijeenkomst of het maken van de rapportage, we ondersteunen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen kijken hoe wij jou kunnen ondersteunen!

Neem direct contact op!