Interactieve presentatie met IVS stemsysteem

Iedere presentatie is anders, zo ook het publiek. Daarom is het belangrijk vooraf te bepalen wat je precies wilt. Neem hierbij goed in overweging wat je publiek wil. Is tweezijdige communicatie van belang? Dan is het verstandig een interactieve presentatie te houden. Met deze vorm van presenteren kun je het publiek op ieder moment laten reageren op jouw verhaal. Stel ze een vraag en de stemresultaten verschijnen direct op het grote scherm. Bij IVS vind je diverse producten en diensten die jou op weg helpen om de interactie met je publiek aan te gaan.

We bieden verschillende soorten stemkastjes aan en hebben verschillende softwarepakketten. Heb je een vraag over de producten en diensten die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op. Ook als je vragen hebt over het product of de dienst die het beste bij jou past, helpen we je graag op weg.

Neem direct contact op!

Mogelijkheden interactieve presentatie

Het voornaamste doel van de Interactive Voting Systems is de mogelijkheid bieden om de interactie met je publiek aan te gaan. Door interactie toe te voegen aan je presentatie, maak je een betere connectie met je luisteraars. Je creëert namelijk een grote betrokkenheid en houdt de aandacht van je luisteraars beter vast. Het doel dat jij voor ogen hebt wordt hierdoor makkelijker behaald. Voordeel van het presenteren met de stemsystemen van IVS is dat je de waardevolle informatie ook na afloop nog kunt gebruiken.

Bijeenkomst

De interactieve stemsystemen zijn voor verschillende bijeenkomsten te gebruiken:

 • Congressen

 • Colleges

 • Enquêtes

 • Quizzen

 • Vergaderingen

 • Politieke congressen

 • Eigen inbreng

Interactieve presentatie

IVS varianten

In ons aanbod vind je vier verschillende stemmogelijkheden:

 • IVS Lite stemkastjes: Deze stemkastjes zijn de eenvoudigste kastjes die wij leveren. Ze zijn voorzien van een simpele interface waardoor ze eenvoudig te gebruiken zijn.

 • IVS RFII stemkastjes: De IVS RFII stemkastjes kunnen voorzien worden van extra opties, zoals het toevoegen van extra stemgewicht aan bepaalde gebruikers.

 • IVS inbouwstemkastjes: De IVS inbouwstemkastjes vormen de ideale vaste toevoeging aan iedere presentatie- of collegezaal.

 • IVS Online: IVS Online is een online applicatie, waardoor deze eenvoudig bereikbaar is met o.a. smartphones en tablets.

Het systeem beschikt naast de stemkastjes over een ontvanger die met de keypads communiceert. De software die is toegepast zorgt voor een directe verzameling van gegevens en kan deze op ieder moment omzetten naar heldere diagrammen en grafieken. Zo kun jij tijdens je presentatie de uitkomsten presenteren op het scherm. Op deze manier creëer je direct interactie! Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact op!