Project omschrijving

Donderdag 17 november 2017 was IVS aanwezig bij de bijeenkomst van het NVFM in samenwerking met Stichting CGR. Tijdens deze bijeenkomst kreeg je een kijkje in de keuken welke rollen en verantwoordelijkheden partijen binnen onze wet- en regelgeving hebben, en wat dit voor jouw dagelijkse werk betekent. Aan het einde van deze bijeenkomst ben je weer up-to-date met de laatste ontwikkelingen binnen de CGR.

Tijdens de bijeenkomst “Update Wet- en Regelgeving” gaven sprekers van VWS, IGJ, CGR en GMH je een update van de laatste ontwikkelingen.

De bijeenkomst had meer dan 150 deelnemers en was daarmee volledig “uitverkocht”. Er werden tijdens de bijeenkomst stellingen voorgelegd waarop dus kon worden gestemd. Vervolgens was er een spreker die een betoog hield waarna de meningen nogmaals werden gepeild. Dit werd gedaan om te kijken of de spreker zijn publiek heeft kunnen overtuigen. Na de pauze werden er casussen besproken en het publiek moest met behulp van de stemkastjes aangeven ze het ermee eens of oneens waren.

De interactieve stemsystemen van IVS kwamen ontzettend van pas tijdens deze bijeenkomst “Update Wet- en Regelgeving”. De bijeenkomst werd er interactief door en er kon goed worden gemeten wat de mening van het publiek was.