Project omschrijving

In opdracht van Wavru Sound & Vision was IVS 3 dagen aanwezig tijden het Dutch Hematology Congress op Papendal. Deze compacte nascholing is voor alle hematologen, internisten, kinderartsen, radiotherapeuten, oncologen, pathologen, arts-assistenten, klinisch chemici, laboratoriumartsen, datamanagers, (research)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers, analisten en alle andere belangstellenden in Nederland en België, dé manier om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de hematologie.

Het Dutch Hematology Congress werd voor de 12e keer georganiseerd. Op 12DHC presenteert de Nederlandse hematologie haar fundamentele en klinische vorderingen over het afgelopen jaar. Het congres geeft promovendi en onderzoekers de mogelijkheid de jongste resultaten van hun onderzoek te presenteren en klinische noviteiten worden kritisch besproken. Het programma bevat (interactieve) oral presentations, abstract sessies, meet-the-expert sessies en een masterclass.

Parallel aan dit congres wordt het Verpleegkundig Symposium georganiseerd. Ook tijdens dit symposium van een dag is IVS ingezet. Van de openingspresentaties met een casussen, tot de beroemde Quiz ‘s-middags en de evaluatie aan het eind konden de deelnemers actief meedoen.