Project omschrijving

12 november 2017 zijn we, in opdracht van Smartworks Spanje, op een conferentie in Wenen geweest voor NCB. The National Commercial Bank (NCB), ook wel bekend als AlAhli Bank, is een Saoedische bank en de tweede grootste bank in de Arabische wereld en één van de pioniers in de Islamitische bank- en financiën wereld. Het was een customer dag waarop 300 klanten waren uitgenodigd. Vier sprekers presenteerden over de economische ontwikkelingen wereldwijd, de effecten hiervan, de ontwikkelingen op de oliemarkt en de plannen van Saoedi Arabië met betrekking tot fiscale ontwikkelingen binnen het koninkrijk.

NBC conferentie Wenen
Stephane Garelli presentatie NBC conferentie

Stéphane Garelli begrijpt het globale economische plaatje van tegenwoordig beter dan wie dan ook. Hij is een erg goede spreker die content combineert met een vermakelijke benadering om kwesties te verduidelijken met behulp van zijn handelsmerk grafieken. Zijn presentaties over concurrentievermogen dagen bedrijven en individuen uit om “buiten de box” te denken en om hun strategieën te confronteren met recente markt trends en concurrentie druk.

Zijn presentatie was leidend voor de conferentie. Elke andere spreker had een aantal vragen die betrekking had op de presentatie van professor Stephane Garelli. Vragen die tijdens de presentaties werden gesteld: “In welke andere industriesector wordt Apple dit jaar nog wereldleider? (A: Horloges. B: Artificial Intelligence. C: Cloud computing.)” en “Na deze presentatie voel ik mij… (A: Optimistisch. B: Minder optimistisch. C: Hetzelfde) over globale economie en financiële vooruitzichten.

Gezien de interactie van de presentaties en het peilen van de meningen waren de IVS interactieve stemsystemen uitermate geschikt. IVS is daarom erg blij dat het voor deze conferentie het stemsysteem heeft mogen leveren. De interactieve stemsystemen zijn uitermate geschikt voor zulke conferenties en sluiten perfect aan bij het doel ervan.