Project omschrijving

Op vrijdag 17 november hebben Natuurpoort Vennenhorst uit Someren en Van den Broek Logistics uit Helmond tijdens de Dag van de Ondernemer de allereerste Senzer Award uitgereikt gekregen. Met het winnen van deze award bewijzen beide bedrijven dat zij op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel. IVS heeft voor dit evenement de IVS applicatie mogen leveren hierdoor werd er dus gestemd via de mobiele telefoons.

In de categorie ‘Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)’ wist Natuurpoort Vennenhorst de Senzer Award in de wacht te slepen. Van den Broek Logistics ging er in de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ met de Senzer Award vandoor.

In beide categorieën was vooraf een top-3 geselecteerd, maar het publiek had uiteindelijk de finale beslissing. Met behulp van de mobiele telefoon kon de stem worden uitgebracht. Binnen enkele seconde hadden de 150 deelnemers gestemd en was de uitslag bekend. Deze werd echter pas bekend gemaakt na een mooie presentatie van Erben Wennemars.