Stemkastjes tijdens de zomerperiode

De vakanties zijn bijna voorbij en we hebben ook dit jaar niet stilgezeten. In juli waren de aandeeloudersvergaderingen van Nordzucker en Indus  in Duitsland en daarnaast hebben we nog een grote ledenvergadering ondersteund voor de VFB Stuttgart. Dit jaar was dat in het stadion zelf wat natuurlijk een bijzondere locatie is. 2500 VFB Stuttgart fans brachten hun stem uit over verschillende voorstellen van het bestuur.

Daarnaast vond afgelopen zaterdag de partijcongressen van de VVD en D66  plaats. Interactive Voting System verzorgde bij de VVD de registratie en leverde keypads aan Eurovote. Deze verzorgde de stemmingen tijdens het congres met 1800 keypads.

Het totaal aantal deelnemers bij D66 was 1500 personen. Interactive Voting System en ook Intervote hebben  hiervoor stemkastjes geleverd. De ondersteuning is verzorgd door Hulskamp.

Voor een Hongaarse klant is specifiek voor het IVS systeem een registratiepakket ontwikkeld. Hierdoor is het heel eenvoudig om aandeelhouders aan, of af te melden. Het registratiepakket genereert real-time een lijst die gebruik kan worden voor het stemmen met de juiste kaarten en keypads   tijdens de vergadering.

Ondertussen hebben we ook nog een beetje kunnen uitrusten en gaan we enthousiast het najaar tegemoet waarin weer veel gebruik zal worden gemaakt van de IVS stemkastjes en de verschillende software oplossingen die Interactive Voting System biedt.

0
  Gerelateerde artikelen