ISE en meer

De laatste update is alweer van voor de ISE beurs in Amsterdam. Ook dit jaar waren we daar present en hebben we, naast onze bestaande klanten ook weer heel veel nieuwe klanten getroffen.

Nieuw dit jaar was de presentatie van het Remote stemmen. Hiermee bieden we de mogelijkheid om in plaats van keypads, of naast keypads, ook gebruik te maken van een eigen apparaat. Dit kan een smart phone zijn, een tablet of een computer. Door eenvoudig naar de juiste internet pagina te gaan kan er worden deelgenomen aan een stemming. De resultaten worden via IVS-Professional getoond zoals u dat gewend bent. Hier hebben we heel veel positieve reacties op gekregen.

In januari was het erg druk met veel reizen. Onze duitse collega zat voor een klant in Sao Paulo en Hongkong en vanuit Nederland werden diverse evenementen ondersteund in Duitsland en Luxemburg.

Daarnaast hebben we een aantal nieuwe klanten kunnen begroeten die een systeem hebben aangeschaft. Hieronder vooral veel klanten die gebruik maken van de Risk Analysis software. Veelal wordt dit gebruikt in kleine groepen waardoor er ook voldoende ruimte is voor discussie. Ook in kleine groepen is de mogelijkheid om onafhankelijk en anoniem te stemmen vaak belangrijk. Het totale resultaat wordt bij gebruik van de  Risk Analysis software onmiddelijk in een duidelijke Heat map getoond.

0
  Gerelateerde artikelen