Downloads

In het linker menu vindt u alle mogelijk downloads van Interactive Voting System. Interactive Voting System biedt al haar basissoftware gratis aan in 5 talen voor gebruik met maximaal 30 keypads. Bij het downloaden wordt u gevraagd om uw naam en e-mailadres in te voeren. Het wachtwoord voor de installatie wordt vervolgens naar dit adres verzonden. Na het downloaden kunt u de software op elke computer installeren. Hiervoor is geen licentiecode nodig.

De software is geschikt voor het gebruik met de verschillende keypads/stemkastjes. De software is beschikbaar in een 32-bits versie en een 64-bits versie. Het is afhankelijk van uw besturingssysteem welke versie u moet installeren. Als u niet weet of uw besturingssysteem een 32-bits of een 64-bits uitvoering is, download dan beide versies. Mocht u de verkeerde versie proberen te installeren, dan wordt dat tijdens de installatie gemeld. Installeer in dat geval de andere versie.

Naast de software zijn ook de handleidingen en de release notes voor de verschillende software pakketten te downloaden evenals de datasheets, demo’s, de stuurprogramma’s en verschillende productfoto’s.