Over Interactive Voting System

Interactive Voting System (IVS) is gevestigd in Dronten en is ruim 30 jaar actief. IVS werkt nationaal, maar vooral ook internationaal. Met een team van 7 zeer ervaren en gedreven medewerkers biedt IVS oplossingen voor de meest uiteenlopende vragen op het gebied van stemkastjes en interactieve presentaties. Door jarenlange ervaring bij veel verschillende bedrijven en instellingen voor zeer uiteenlopende toepassingen is IVS inmiddels uitgegroeid tot marktleider én specialist op het gebied van interactief stemmen met gebruik van draadloze of ingebouwde stemkastjes. Naast het gebruik van stemkastjes biedt IVS met IVS Online ook de mogelijkheid om te stemmen via het internet of om de twee stemmogelijkheden te combineren.

Volledig in eigen ontwikkeling

Doordat zowel de stemkastjes als de ontvanger en de bijbehorende software volledig in eigen beheer zijn en worden ontwikkeld, is het systeem zeer flexibel in te zetten.

Deskundige assistentie en ondersteuning

IVS biedt assistentie bij het opstellen van de programma-inhoud en hoe het systeem en de stemkastjes het beste geïntegreerd kunnen worden in een presentatie. Klanten in Nederland die een eigen systeem bezitten met stemkastjes kunnen daarnaast ook een beroep op ons doen als het gaat om het ondersteunen van een bijeenkomst waarbij stemkastjes worden gebruikt. Hieronder valt dan uiteraard ook de installatie en de bediening van het systeem tijdens een bijeenkomst, het adviseren van de klant over hoe de stemkastjes het beste gebruikt kunnen worden en het rapporteren van de resultaten.

Lees meer over onze geschiedenis
Neem vrijblijvend contact met ons op