IVS stemkastjes voor iedere toepassing

Interactief, Reageren, Stemmingen

Creëer interactie met je publiek met de stemkastjes van IVS! Bij ons kun je verschillende soorten stemkastjes huren die geschikt zijn voor iedere toepassing. Presentaties, vergaderingen, trainingen, lezingen en andere bijeenkomsten worden allemaal interactieve gebeurtenissen waar iedereen met plezier en inzet aan deelneemt. Vraag direct een offerte aan en creëer ook interactie!

Vraag direct een offerte aan
stemkastjes huren
IVS stemkastjes

Creëer interactie voor maximaal succes

Je presentatie, vergadering of training kan pas echt zijn doel bereiken als je interactie met je publiek weet te creëren. En dat kan door stemkastjes te huren van IVS! Door je bijeenkomst een interactief karakter te geven heb je namelijk een veel betere informatieoverdracht én een veel grotere betrokkenheid. Je publiek wordt een groep die de informatie veel beter onthoudt en die actief deelneemt.

Bekijk de stemkastjes

Hoe werkt het?

Hoe het werkt? Eigenlijk is het heel simpel. Iedere deelnemer van je publiek krijgt een stemkastje waarmee hij/zij antwoorden kan geven op de vragen van de presentator. De antwoorden worden vervolgens (indien gewenst) live weergegeven. Het publiek kan dus direct reageren en de presentator kan hier weer direct op inhaken. Zo wordt er een sterke band opgezet en wordt het doel van de bijeenkomst gemakkelijk behaald. Neem direct contact met ons op om deze band op te bouwen met jouw publiek!

Neem vrijblijvend contact op

Geschikt voor iedere toepassing

Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar voor het Interactive Voting System. Zo kun je stemkastjes huren om je congres in goede banen te leiden, om een quiz te houden, om te stemmen tijdens aandeelhoudersvergaderingen, om vragen te stellen tijdens trainingen, en nog veel meer. Heb je zelf een leuke toepassing in gedachten? Wij werken graag met je samen om deze te realiseren!

 • Congressen
 • Quizzen
 • Aandeelhoudersvergaderingen
 • Trainingen
 • Je eigen ideeën!

Specifieke softwarepakketten

Voor iedere soort bijeenkomst hebben wij de nodige software om interactie te creëren. Van software die in PowerPoint geïntegreerd kan worden tot software die speciaal is ontwikkeld om voorzitters van ledenvergaderingen te ondersteunen tijdens het stemproces: IVS biedt het. Zo kun je bij ons stemkastjes huren en ben je vervolgens direct klaar om ze te gebruiken! Lees hier meer over onze softwarepakketten.

IVS Online

Naast onze reguliere stemkastjes kun je ook gebruik maken van onze online applicatie, IVS Online. Je publiek kan verbinding maken via een smartphone, tablet of computer en kan zo meedoen met de stemming. Ideaal wanneer bijvoorbeeld niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij je bijeenkomst!

Verschillende soorten IVS stemsystemen.

IVS maakt gebruik van drie verschillende systemen: IVS-Lite, IVS-RFII en inbouwstemkastjes. Elk type heeft zo zijn eigen specificaties. Dit geeft ons de mogelijkheid om jou het perfecte systeem voor iedere situatie te leveren.

IVS Lite

 • Draadloos
 • 11 toetsen
 • 100 m bereik
 • 50 kanalen / 12.500 kastjes
 • Identificatie mogelijk (ID nummer)
 • Stemgewicht mogelijk

IVS RFII

 • Draadloos
 • 15 toetsen
 • 100 m bereik
 • 6 kanalen / 6.000 kastjes
 • Identificatie mogelijk (chipkaart)
 • Stemgewicht mogelijk
 • LCD scherm

IVS mountable

 • Bedraad
 • 14 toetsen
 • Flush mountable
 • 4.400 kastjes
 • Identificatie mogelijk
 • Roestvrijstaal
 • Studentproof

IVS Lite

Het IVS Lite systeem is het meest intuïtive systeem dat we aanbieden. Vanwege het eenvoudige ontwerp van dit systeem is het gebruik zeer eenvoudig. IVS Lite is uitermate geschikt voor elke interactieve toepassing, van vergaderingen tot quizzen.

IVS RFII

IVS RFII is het geavanceerde stemsysteem. Deze stemkastjes zijn uitgerust met LCD-scherm en chipkaartlezer. Je krijgt hierdoor meer mogelijkheden, wat zorgt voor meer interactie tijdens diverse toepassingen. Dit kan verschillen van aandeelhoudersvergaderingen tot politieke stemmingen.

IVS monteerbaar

De IVS-inbouwstemkastjes zijn perfect om interactie te creëren tijdens trainingen, presentaties en colleges. Til je bijeenkomst naar een hoger niveau. De monteerbare IVS-stemkastjes kunnen tegen een stootje en zullen de colleges met studenten makkelijk overleven, hierdoor worden ze ook nog steeds gebruikt worden aan de Universiteit van Delft.

IVS online

We bieden ook een manier om je publiek te laten stemmen via een online applicatie, zonder gebruik te maken van een TED-systeem: IVS online. Download de applicatie en je zult nooit meer een vergadering hoeven missen. IVS online is met name handig als sommige leden van het publiek fysiek niet aanwezig kunnen zijn bij je presentatie.

Advies

Ben jij van plan een van de IVS-stemsystemen te huren, maar wil je graag nog wat meer informatie over de juiste keuze voor jouw situatie? Of wil je misschien onze online applicatie gebruiken? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag advies

Voordelen van het IVS-stemsysteem

Het huren van IVS’ stemsystemen biedt veel voordelen, die altijd van toepassing zijn. Of je nu voor een klein publiek presenteert tijdens een vergadering of een grote politieke stemming hebt, met een van onze stemsystemen ben je goed voorbereid.

 • Nauwkeurige gegevensverzameling en onmiddellijke presentatie van de gegevens

 • Betrek je publiek en creëer interactie

 • Verlevendig elk onderwerp

 • Een betere overdracht van informatie

 • Een hogere mate van betrokkenheid

 • Een breed scala aan toepassingen

Toepasbaar voor elke situatie

Conferenties

Gebruik het interactieve stemsysteem voor een hoge mate van informatievoorziening tijdens conferenties.

Vergaderingen

Leid je vaak belangrijke vergaderingen? Door het toevoegen van een interactief aspect aan deze meetings worden deze veel waardevoller.

Trainingen

Breng je training naar een hoger niveau. Het interactieve stemsysteem zorgt ervoor dat je training alle andere trainingen overtreft.

Politieke stemmingen

Het interactieve IV-systeem is de ideale oplossing voor een vlot verloop van de stemmingen tijdens politieke verkiezingen.

Quizzen

IVS’ stemsysteem is het perfecte apparaat dat een goed verloop van je quiz op beeld mogelijk maakt.

Je eigen ideeën

Breng je eigen idee op tafel en samen bepalen we de perfecte oplossing ervoor.

Software oplossingen

Samen met onze Interactive vote systemen bieden we ook de software die hiermee gepaard gaat. Om aan al je behoeften te voldoen, hebben wij een breed scala aan softwareoplossingen met hun eigen kenmerken.

Professioneel

Dit is IVS ‘meest uitgebreide software-oplossing voor stemsystemen. Tot de opties IVS-Professional behoren: het identificeren van elke deelnemer, het direct tonen van de naam van elke deelnemer tijdens stem- en showscores en het tonen van eindscores of halftijdscores.

Conferentie Tool

De Conferentie Tool biedt hetzelfde als IVS Professional, maar met enkele extra functies. Met de Conferentie-tool kun je een agenda toevoegen of een Twitter-wall gebruiken. Hiermee kun je ook presentaties en documenten toevoegen.

PowerPoint

Maak je presentaties interactiever met IVS PowerPoint. Je publiek zal hiermee meer betrokken zijn. IVS PowerPoint is zeer eenvoudig te gebruiken en volledig geïntegreerd in IVS Professional.

Risicoanalyse

Wil je dat een groep mensen een risicoanalyse uitvoert? Gebruik dan de risicoanalyse-tool van IVS. Met deze software kunnen mensen een lijst met risico’s beoordelen, die kunnen worden gescoord op impact, waarschijnlijkheid en, indien gewenst, effectiviteit. De software maakt een volledige warmtekaart van de scores.

City Council

De City Council-tool van IVS is specifiek ontwikkeld voor allerlei soorten vergaderingen (ledenvergaderingen, raadsvergaderingen of andere parlementaire vergaderingen). Elke deelnemer ontvangt een IV-systeem dat aan zijn naam is gekoppeld om zijn stem uit te brengen. Dit geeft meteen een overzicht van de leden die hebben gestemd en wie niet.

Software oplossingen voor elke vergadering

We bieden software voor elke soort vergadering om het interactieniveau te verhogen. Als je vragen hebt over een van onze softwareoplossingen, laat het ons weten. Ons team van specialisten helpt je graag en biedt je de beste oplossing voor jouw situatie.

Advies over onze softwareoplossingen

IVS in de praktijk