Stemkastjes huren? IVS heeft kastjes voor iedere toepassing!

Stemkastjes huren? IVS heeft kastjes voor iedere toepassing! 2017-11-16T16:28:44+00:00

IVS

Interactief, Reageren, Stemmingen

Creëer interactie met je publiek met de stemkastjes van IVS! Bij ons kun je verschillende soorten stemkastjes huren die geschikt zijn voor iedere toepassing. Presentaties, vergaderingen, trainingen, lezingen en andere bijeenkomsten worden allemaal interactieve gebeurtenissen waar iedereen met plezier en inzet aan deelneemt. Vraag direct een offerte aan en creëer ook interactie!

Vraag direct een offerte aan
stemkastjes huren
IVS stemkastjes

Creëer interactie voor maximaal succes

Je presentatie, vergadering of training kan pas echt zijn doel bereiken als je interactie met je publiek weet te creëren. En dat kan door stemkastjes te huren van IVS! Door je bijeenkomst een interactief karakter te geven heb je namelijk een veel betere informatieoverdracht én een veel grotere betrokkenheid. Je publiek wordt een groep die de informatie veel beter onthoudt en die actief deelneemt.

Bekijk de stemkastjes

Hoe werkt het?

Hoe het werkt? Eigenlijk is het heel simpel. Iedere deelnemer van je publiek krijgt een stemkastje waarmee hij/zij antwoorden kan geven op de vragen van de presentator. De antwoorden worden vervolgens (indien gewenst) live weergegeven. Het publiek kan dus direct reageren en de presentator kan hier weer direct op inhaken. Zo wordt er een sterke band opgezet en wordt het doel van de bijeenkomst gemakkelijk behaald. Neem direct contact met ons op om deze band op te bouwen met jouw publiek!

Neem vrijblijvend contact op

Geschikt voor iedere toepassing

Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar voor het Interactive Voting System. Zo kun je stemkastjes huren om je congres in goede banen te leiden, om een quiz te houden, om te stemmen tijdens aandeelhoudersvergaderingen, om vragen te stellen tijdens trainingen, en nog veel meer. Heb je zelf een leuke toepassing in gedachten? Wij werken graag met je samen om deze te realiseren!

  • Congressen
  • Quizzen
  • Aandeelhoudersvergaderingen
  • Trainingen
  • Je eigen ideeën!

Specifieke softwarepakketten

Voor iedere soort bijeenkomst hebben wij de nodige software om interactie te creëren. Van software die in PowerPoint geïntegreerd kan worden tot software die speciaal is ontwikkeld om ledenvergaderingen te ondersteunen tijdens het stemproces: IVS biedt het. Zo kun je bij ons stemkastjes huren en ben je vervolgens direct klaar om ze te gebruiken! Lees hier meer over onze softwarepakketten.

IVS Online

Naast onze reguliere stemkastjes kun je ook gebruik maken van onze online applicatie, IVS Online. Je publiek kan verbinding maken via een smartphone, tablet of computer en kan zo meedoen met de stemming. Ideaal wanneer bijvoorbeeld niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij je bijeenkomst!

IVS in de praktijk