Stemsysteem huur je bij IVS! Voor bijeenkomsten in Emmen en omstreken.

Stemsysteem huur je bij IVS! Voor bijeenkomsten in Emmen en omstreken.2018-02-01T14:48:57+00:00

IVS

Interactief, Reageren, Stemmingen

Organiseer je een bijeenkomst in (de omgeving van) Emmen en wil je interactie creëren met je publiek? Huur dan een stemsysteem van IVS. Of je nu een vergadering interactief wilt maken of een leuke interactieve quiz wilt organiseren; IVS heeft de perfecte oplossing. Bouw een band op met je publiek door die interactie aan te gaan. Vraag hier direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan
Stemsysteem huren Emmen
Stemsysteem verhuur Emmen

Creëer interactie en ga voor het optimale resultaat

Een presentatie, vergadering of quiz behaalt pas echt zijn doel wanneer het interactie weet te creëren met het publiek. Interactie leidt tot een betere informatieoverdracht en een grotere betrokkenheid bij het publiek. De informatie zal langer bijblijven en de band die je creëert met je publiek zal hechter zijn dan ooit te voren. Voor elke bijeenkomst in de buurt van Emmen zijn de stemsystemen van IVS dé oplossing om van een passief luisterend publiek een actief deelnemende groep te maken. Stemsystemen huren doe je bij IVS!

Bekijk de stemkastjes

Het werkt heel simpel

De stemsystemen van IVS zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Iedereen wordt voorzien van een stemsysteem waarmee zij hun stem uit kunnen brengen, antwoorden kunnen geven op gestelde vragen of kunnen reageren op stellingen. Deze antwoorden kunnen (indien gewenst) direct online worden weergegeven. De vergaderingsvoorzitter of quizmaster kan hier vervolgens op reageren. Zo ontstaat er een interactief schouwspel tussen meerdere partijen en wordt het doel van de bijeenkomst eenvoudig behaald. Wil je ook interactie met je publiek? Neem dan direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op
Stemsystemen huren Emmen

Stemsystemen voor iedere toepassing

De stemsystemen van IVS zijn geschikt voor alle toepassingen. Of het nu een spelshow met een stemelement, een collegepresentatie of een aandeelhoudersvergadering betreft, met onze stemsystemen breng je altijd je bijeenkomst naar een hoger niveau. Voor elke toepassing in de buurt van Emmen kun je bij IVS het juiste stemsysteem huren. Heb jij zelf een leuke toepassing in gedachten? Wij werken graag met je samen om dit te realiseren!

  • Congressen
  • Quizzen
  • Aandeelhoudersvergaderingen
  • Trainingen
  • Je eigen ideeën!

Softwarepakketten

Om elke soort bijeenkomst de beste mogelijkheid te kunnen bieden, hebben wij diverse softwarepakketten met verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Zo is het ene softwarepakket ideaal voor een aandeelhoudersvergadering en het andere de beste optie voor het interactief laten verlopen van een college. Of het nou een beurs in Emmen is of een quiz elders in het land, je kunt bij ons altijd het juiste softwarepakket huren.

Verschillende stemsystemen

Ons aanbod bevat verschillende soorten stemsystemen. Zo heb je bij ons de keuze uit twee varianten draadloze stemsystemen en een inbouwstemsysteem. Organiseer je een bijeenkomst ergens in de omgeving van Emmen en ben je benieuwd welk stemsysteem het meest geschikt is voor jouw bijeenkomst? Bekijk dan hier de specificaties van de diverse stemsystemen of vraag ons om advies. Wij kunnen je precies vertellen welk systeem jij het beste kunt gebruiken.

IVS in de praktijk