IVS

Interactief, Reageren, Stemmingen

Maak je presentatie interactief met een stemsysteem van IVS. Bij ons kun je diverse soorten stemsystemen huren waarmee je interactie kunt creëren met jouw publiek. Van stemsystemen voor congressen en raadsvergaderingen tot stemsystemen voor enquêtes en quizes, voor elke toepassing hebben wij het juiste systeem. Met de stemsystemen van IVS worden alle bijeenkomsten interactieve gebeurtenissen waar iedereen met veel plezier en inzet aan deelneemt. Creëer die interactie door hier de offerte aan te vragen!

Vraag direct een offerte aan
stemkastjes huren
IVS stemkastjes

Haal het optimale uit je bijeenkomst door het creëren van interactie

Geef je presentatie, vergadering of congres een interactief karakter met de stemsystemen van IVS. Alleen zo kan jouw bijeenkomst zijn doel bereiken! Door de stemsystemen van IVS te huren creëer je interactie met je publiek, wat leidt tot een grotere betrokkenheid én een betere informatieoverdracht. De deelnemers zullen de informatie veel beter onthouden en kunnen hier op hun beurt weer op reageren. Zo wordt een passief luisterend publiek een actief deelnemende groep.

Bekijk de stemkastjes

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is een simpel maar goed werkend concept. Iedereen in het publiek ontvangt een stemsysteem waarmee hij/zij antwoord kan geven op de vragen van de presentator. De software verzamelt de antwoorden afkomstig van het publiek en geeft deze (indien gewenst) direct online weer. Zo krijgt de presentator direct feedback van het publiek en kan hij/zij hier weer op reageren. Op deze manier wordt er onmiddellijk interactie gecreëerd en het doel van de bijeenkomst behaald! Neem direct contact met ons op om ook de interactie aan te gaan met je publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Geschikt voor iedere toepassing

Het Interactive Voting System kan op heel diverse manieren gebruikt worden. Zo kun je stemsystemen huren om het optimale te halen uit je congres, om de vergadering interactief te laten verlopen of om te stemmen tijdens een verkiezing. Staat jouw toepassing hier niet tussen? Wij denken graag met jou mee om dit te realiseren. De stemsystemen zijn te huren voor o.a. de volgende toepassingen:

  • Congressen
  • Quizzen
  • Aandeelhoudersvergaderingen
  • Trainingen
  • Je eigen ideeën!

Softwarepakketten

Voor iedere toepassing hebben wij de specifieke software ontwikkeld om de juiste mate van interactie te creëren. Variërend van software die toepasbaar is voor integratie met Microsoft PowerPoint tot specifieke software voor aandeelhoudersvergaderingen en quizzen. Voor welke toepasbaarheid dan ook, IVS biedt je de perfecte oplossing. Lees hier meer over onze grote diversiteit aan softwarepakketten.

IVS Online

Naast de reguliere stemsystemen biedt IVS je ook een online stemapplicatie aan: IVS online. Met behulp van een smartphone, tablet of ander apparaat waarop een browser is geïnstalleerd, biedt deze applicatie je de mogelijkheid om het stemmen en beantwoorden van vragen online te laten plaatsvinden. Ideaal wanneer je zelf niet fysiek aanwezig kunt zijn en toch graag interactief zou willen deelnemen.

IVS in de praktijk

Referenties